Привіт (Ukrainian)

Привіт, я дуже рада, що ми друзі. Я живу в Мікронезії, це група островів в Тихому океані з красивими білими пляжами, високими кокосовими пальмами і яскраво-блакитною водою.
Багато людей мріють жити в острівному раю або відвідувати під час відпустки. У мене є хороша новина! Я знаю, як ви можете дістатися до найважливішого місця призначення – до небес!

Ми всі грішники. (Римлян 3:23)
Бог каже, що всі люди в світі є грішниками. Ми робимо погані речі, маємо погані думки, і говоримо погані слова. Ми крадемо, обманюємо, і не слухаємося своїх батьків. 

Плата за гріх є смерть. (Римлян 6:23) 
Через те, що ми грішники, ми одного дня помремо. Ніхто на землі не буде жити вічно, тому що всі згрішили. Ми повинні бути прощені.

Ісус, Син Божий, помер замість нас. (Римлян 5:8)
Бог каже, що гріх повинен бути покараний. Покарання за гріх - це смерть. Божий Святий Син, Ісус, полюбив нас так сильно, що Він помер замість нас на хресті. Він був похований, а через три дні знову ожив. Він знає вас, і любить вас. Він хоче, щоб ви вірили в Нього. 

Ми повинні вірити в Ісуса. (Римлян 10: 9-10)
Якщо ви хочете отримати прощення за всі гріхи ваші, і потрапити на небеса після смерті, то помоліться такою молитвою до Ісуса прямо зараз.
"Ісус, я знаю, що я грішник і робив погані справи. Я вірю, що Ти помер за мене на хресті і знову ожив. Будь ласка, прости мої гріхи і очисти мене. Будь ласка, дай мені нове життя і візьми мене на небеса, коли я помру. В Твоє ім'я, Ісуса, я молюсь, амінь ". 
Дякую за те, що ви читали мого листа. Відвідайте мою сторінку на Facebook, щоб побачити більше фотографій мого життя на островах.
www.facebook.com/andreainchuuk




No comments:

Post a Comment